לרגל חגיגות השבעים של יקב בנימינה, הוציא היקב במהדורה מיוחדת ארבעה יינות חדשים מכרמים בהרי הגלבוע יוצאי דופן באיכותם.
אזור גידול: אשכולות הרוסאן והמרסאן הגדלים בחלקות צמודות נבצרו בכרם מירב אשר בגלבוע, בטיפולו של הכורם משה הרניק.
הרכב הזנים: רוסאן (70%) , מרסאן (30%)
דגשים בתהליך הייצור: לאחר הבציר הזנים עברו מפריד ומעיכה משותפת ועברו סחיטה עדינה ותססו באופן איטי ומבוקר לשימור ארומות הפרי. היין תסס במשך שבועיים במיכל נירוסטה ולאחר מכן הועבר להתיישנות בחביות עץ אלון צרפתי ואמריקאי למשך 4 ולאחר מכן עבר תהליכי הצצלה וסינון לקראת מילוי.
רשמי טעימה: כל זן מביא את התכונות הייחודיות שלו לבלנד ,הרוסאן מעניק גוף,וטעמים, קליפת תפוז , בריוש, שעוות דבורים, המרסאן מעניק רעננות וארומות , לימונים, משמש, אפרסק, השהייה בחביות מעניקה ליין מרקם רב שכבתי ואיזון בין ארומות הפרי לעץ האלון וסיומת ארוכה ומענגת. עם סגנון יין לבן נועז יותר ותווים אפרסקים, הבלנד הזה מתאים ללות תבשילי עופות ודגים עשירים, הכוללים פירות וירקות קלויים או ורטבים פירותיים.