ירדן שרדונה מפגין ניחוחות של לימון, אגס ואננס, לצד רמזים של פרחים, מינרלים ועץ אלון צרפתי. זהו יין מאוזן ומלא גוף המציג חמיצות טובה וסיומת מתמשכת.
בעוד שהיין מהנה לשתייה כעת, ירדן שרדונה ימשיך להשתפר בבקבוק במשך שנים נוספות ויישמר במיטבו כחמש עד שבע שנים מהבציר.
יין ואוכל
היין ישתלב נהדר לצד עוף צלוי עם אגוזי לוז, פילה הליבוט צרוב במחבת, קנפה של מוס סלמון מעושן, או פטוצ'יני עם רוטב פטריות בר.
על אזור הגידול
הגליל הוא אזור הגידול הצפוני ביותר בישראל ונחשב הטוב ביותר לגידול ענבי יין. בתוך אזור גידול זה, רמת הגולן היא החלק בו הטמפרטורות הן הקרירות ביותר והענבים באיכות הגבוהה ביותר. הכרמים על רמה וולקנית זו גדלים מ- 400 מטר ועד 1,200 מטר מעל פני הים והגבוהים שבהם פוגשים שלג בחורף. יקב רמת הגולן ממוקם בעיר קצרין אשר במרכז הגולן.