ירדן פטי ורדו מציג ארומות של פירות אדומים ושחורים בשלים, לצד רמזים של פרחים ועשבי תיבול השזורים בניחוחות קפה קלוי, שוקולד ואלון צרפתי. זהו יין בעל גוף מלא וצבע סגול עמוק, עם מבנה טוב וסיומת ארוכה.
ירדן פטי ורדו מוכן לשתייה כבר עם צאתו, ימשיך להשתבח בבקבוק בשנים הקרובות ובתנאי אחסון נאותים יישמר במיטבו לעוד שנים רבות.
יין ואוכל
נסו את היין לצד סטייק אנטריקוט על הגריל, חזה בקר מעושן, צלעות טלה על הגריל, או צלחת עם מבחר של גבינות קשות וקשות למחצה.
על אזור הגידול
הגליל הוא אזור הגידול הצפוני ביותר בישראל ונחשב הטוב ביותר לגידול ענבי יין. בתוך אזור גידול זה, רמת הגולן היא החלק בו הטמפרטורות הן הקרירות ביותר והענבים באיכות הגבוהה ביותר. הכרמים על רמה וולקנית זו גדלים מ-400 מטר ועד 1200 מטר מעל פני הים והגבוהים שבהם פוגשים שלג בחורף.