טפרברג אסנס רוזה, נעשה מ 50% מורבדרה 30% גראנש נואר 20% ברברה. ענבי הגראנש והברברה הגיעו ליקב בשעות הבוקר המוקדמות לאחר בציר מכני , כל זן ברמת ההבשלה המיטבית. עם הגעתם ליקב בוצעה הפרדה בין הענבים לבין השידראות והענבים נכנסו לריסוק והועברו לפרס הפניאומאטי להשרייה של מספר שעות על מנת למצות ארומה וצבע עדין מהזגים. עם סיום ההשריה הענבים נסחטו בסחיטה עדינה ואיטית על מנת לקבל תירוש ענבים מעט אדמדם ועשיר. המיץ שנסחט קורר והועבר למיכל נירוסטה מקורר ומבודד לשהייה של כ- 24 שעות לשקיעה של המשקעים. לאחר סיום השקיעה, נעשתה שפייה למיץ הנקי אל מיכל נירוסטה נוסף לתסיסה האלכוהולית שערכה כ-22 ימים בטמפרטורה של 13 מעלות. תסיסה בטמפרטורה זו נבחרה בכדי לייצר יין עדין ולשמר את ארומות הענבים. היין לא עבר תסיסה מאלולאקטית כדי לשמור על רעננותו ופריכותו. , לאחר ייצובו של היין פאנל הטועמים של היקב החליט על הבלנד הסופי.