טפרברג אינספייר אינטגריטאז', 45% ענבי גראנש, 40% ענבי סירה, 15% ענבי מורברדרה. ענבי הגראנש הגיעו ליקב בשעות הבוקר המוקדמות לאחר שנבצרו בבציר מכני. לאחר ריסוק עדין הותססו הענבים למשך כשבעה ימים בטמפרטורה של 25 מעלות, תוך הפעלת משטרי המטרה שונים לצורך מצוי טעמים, ארומות וצבע מזגי הענבים.
בסיום התסיסה האלכוהולית היין עבר סחיטה עדינה והיין ללא הקליפות הועבר למיכל נירוסטה מבודד ומקורר לתסיסה מאלולאקטית, על מנת לייצב ולרכך את היין.
ענבי הסירה, מורבדרה והמרלו, שנבצרו מאוחר יותר, עברו תהליך דומה, אם כי טמפרטורת התסיסה ומשטרי ההמטרה למיצוי הטעמים, הארומות והצבע היו ייחודיים לכל זן.
לאחר סיום התסיסה המאלולאקטית, היינות השונים החלו את תהליכי ההתבגרות בחביות עץ אלון צרפתיות למשך כ-8 חודשים.
לקראת תום תקופת ההתבגרות בחביות נבנה הבלנד הסופי של היין.