עלמה
עלמה היא עולם של סקרנות, יצירתיות ומומחיות. יינות הסדרה משקפים את טעמיו הייחודיים של הגליל, ומבטאים את הרוח הנושבת במחוזותיו. זוהי רוח של מקוריות, תשוקה לטעמים חדשים… וחוויות בלתי נשכחות.
התכוננו לגלות משהו חדש. התמסרו להנאה.
טמפרטורת הגשה
18-20°C
מרכיבי הממסך (BLEND)
75% שיראז, 15% מורבדר, 10% גרנאש.
הכרם
השיראז וגרנאש מהכרם בכפר תבור נבצרו בתחילת חודש אוגוסט, והמורבדר נבצר כהרגלו באמצע חודש ספטמבר.
תהליך הייצור
כל חלקה עברה תסיסה אלכוהו לית בנפרד ולאחר מכן תסיסה מלו-לקטית. עם סיום התסיסה היין עבר להתיישנות בחביות עץ אלון מובחרות ונח למשך שנה. עם סיוםתקופת השנה היין עורבב לבלנד והתיישן ביחד לעוד מספר חודשים.
רשמי טעימות
העלמה הינו תוצר מרשים של איכות הכרמים בגליל העליון עבודה ייננית מוקפדת ביקב דלתון. זהו יין מרוכז, בעל ארומות של פרי בשל, עלי תבלין ומרקם קטיפתי.
המלצות הגשה
היין מתאים ביותר למאכלי בשר, מנות פתיחה כגון קרפצ'יו , נקניקים ופטה כבד למיניהם. אפשר ליהנות לצד בשר מעושן, גריל וסטייקים מובחרים- או ככוס יין עם חברה טובה לצד שוקולד מריר.