על היין גמלא סנג'ובזה מציג מאפיינים ארומטיים של פירות אדומים ושחורים לצד קליפת תפוז מיובשת, פרחים, תבלין ושוקולד. זהו סנג'ובזה מלא טעם ומהנה המציג גוף בינוני עם מבנה טוב האופייני לזן.
בעוד שגמלא סנג'ובזה מהנה לשתייה כבר עם שחרורו, הוא ימשיך להשתפר ולהשביח בבקבוק בשנים הקרובות ויישאר במיטבו כשש עד שמונה שנים מהבציר.
יין ואוכל אנו נהנים להגיש את היין לצד קדירת בקר עשירה, צלעות טלה בגריל, או פיצה עם בצק דק וירקות צלויים.
גמלא סנג'ובזה מיוצר כולו מענבי סנג'ובזה שגדלו בכרמים הממוקמים בצפון רמת הגולן. היין התיישן במשך 12 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי.
על אזור הגידול הגליל הוא אזור הגידול הצפוני ביותר בישראל ונחשב הטוב ביותר לגידול ענבי יין. בתוך אזור גידול זה, רמת הגולן היא החלק בו הטמפרטורות הן הקרירות ביותר והענבים באיכות הגבוהה ביותר. הכרמים על רמה וולקנית זו גדלים מ- 400 מטר ועד 1200 מטר מעל פני הים והגבוהים שבהם פוגשים שלג בחורף.