הענבים הגיעו ליקב לפנות בוקר לאחר בציר לילי וקר ונכנסו מייד לסחיטה עדינה ומהירה על מנת לקבל תירוש ענבים לבן ואיכותי. לאחר קירור של המיץ ושהייה של כ- 24 שעות לשקיעה של המשקעים במיכל מקורר ומבודד ,נעשתה שפייה למיץ הנקי אל מיכל נירוסטה. למיץ הצלול והנקי הוספו שמרים לתסיסה האלכוהולית אשר ארכה כארבעה שבועות בטמפרטורה של 12 מעלות צלסיוס לשמירת הארומות הפרחוניות והפירותיות של היין .לקראת ולפני סוף התסיסה קיררנו את היין ל-0 מעלות צלסיוס על מנת לעצור את התסיסה ולשמר מעט מתיקות מאוזנת של 1.5% סוכר טבעי ביין. היין לא עבר תסיסה מאלולאקטית כדי לשמור על רעננותו ופריכותו.