שילוב של טרואר יוצא דופן וגידול מוקפד הביאו ליצירת יין ייחודי, כזה החושף את ריכוז הפרי ועוצמת התבלינים המאפיינים את זן הפטיט ורדו.
אופן הפקת היין: בשעות הבוקר המוקדמות נקלטו ביקב ענבי הפטיט ורדו. לאחר הפרדת גרגרי הענבים עבר היין תסיסה עדינה ומבוקרת. טמפרטורות מתונות, הביאו לביטוי זני אופטימלי, לעושר הפרי, מורכבותו ולסגנון היינני האלגנטי אליו אנו שואפים. רשמי טעימה: ליין ארומת פטיט ורדו אופיינית של פטל שחור, שזיף ועשבי תיבול בליווי ניחוחות עץ אלון.