לאחר בציר ידני בשעות הבוקר הענבים מגיעים ליקב במכלי פלסטיק של 300 ק"ג, ממוינים ידנית, מופרדים מהשזרות ומרוסקים.
לאחר הריסוק מוכנס המיץ והקליפות להשריה בת 16 שעות עם הקליפות ואז לסחיטה. לאחר הסחיטה מוכנס המיץ לשיקוע של כ 48 שעות.
לאחר השיקוע מופרד המיץ הנקי מהמשקעים ונכנס לתהליך של תסיסה קרה של כ 40 יום אחר כך מופרד היין מהמשקעים הכבדים וממשיך להתיישן בנירוסטה עם חלק מהמשקעים לתקופה של כ 5 חודשים נוספים.
לכל אורך תהליך היצור, הענבים והיין קיבלו השגחה צמודה וקפדנית על מנת למצות ולהביא את מלוא אופים של זנים אלו, השילוב יוצא הדופן ביניהם והתבטאות אזור הגידול הים תיכוני.
יין רוזה מאיה מארה פינק
תיאור יין
יין זה הינו רוזה מענבי קריניאן ומורבדרה אשר הותססו ביחד לקבלת אחידות ורכות בטעמים.
ליין ארומות פרי אדום ורענן גוף קל וסיומת נעימה.
היין ילווה מאכלים ים תיכוניים קלים.
12.5% אלכוהול