מבשלת טוכר שבעיר נירנבגרג בחבל בוואריה, גרמניה, הוקמה בשנת 1672.
המבשלה מייצרת עשרות סוגי בירות, כאשר הנמכרת מכולן הינה בירת החיטה (וויס/הלס). כל הבירות במבשלה מיוצרות לפי כללי חוק "טוהר הבירה 1516" כשות, מים, לתת– כאשר שמרים לא הוגדרו בחוק מכיוון שבזמנו לא היו מודעים להם והוכנסו בצורה ספונטנית. החוק גם מציין כי כל עובד במבשלה מקבל בחודש 75 ליטר ללא חיוב. טוכר הינה אחת המבשלות הכי מתקדמות טכנולוגית. מה שמשבח את המוצר ועוזר למנוע זיהומים ופגמים בטעם.
בירת לאגר כהה וחזקה בסגנון דאבל – בוק, השילוב שבין התערובת הייחודית של סוגי הלתת השונים והכשות שנבחרה יוצרים בירה בעלת גוף מלא עם טעם מאלטי עשיר בגוונים קלווים ונעימים.