על היין גמלא ברוט NV (non-vintage) הינו יין מבעבע המציג ניחוחות רעננים של לימונים ואגסים, לצד ארומות של תות שדה ופריחה כשברקע רמזים לבגט. עם חמיצות מרעננת, זהו יין מבעבע כיפי ומלא טעם.
גמלא ברוט מוכן לשתייה כעת ועד כחמש שנים מיום צאתו לשוק.
יין ואוכל החמיצות הטבעית הייחודית של היין הופכת אותו לפתיח נהדר לארוחה מיוחדת. נסו את גמלא ברוט לצד מגוון רחב של מאכלים עשירים או מלוחים, כמו קוויאר או סלמון מעושן וגם או לצד קינוחים כמו עוגת גבינה צרפתית מכוסה בתותים רעננים.
גמלא ברוט מורכב מחלקים שווים של פינו נואר ושרדונה והוא מיוצר בדקדקנות על פי השיטה המסורתית, הכוללת סחיטת אשכולות שלמים ותסיסה שנייה בבקבוק. כל בקבוק עבר יישון של שנים עשר חודשים לפחות על משקעי השמרים לפני תהליך הדיסגורג'ינג.
על אזור הגידול הגליל הוא אזור הגידול הצפוני ביותר בישראל ונחשב הטוב ביותר לגידול ענבי יין. בתוך אזור גידול זה, רמת הגולן היא החלק בו הטמפרטורות הן הקרירות ביותר והענבים באיכות הגבוהה ביותר. הכרמים על רמה וולקנית זו גדלים מ- 400 מטר ועד 1200 מטר מעל פני הים והגבוהים שבהם פוגשים שלג בחורף.