ההיסטוריה של היקב המשפחתי החלה בשנת 1825, ליד מילאנו שבצפון איטליה, על ידי האחים פרנצ'סקו ואיטלו פולונארי. לקראת סוף המאה ה-19 היה פולונארי לאחד היקבים המתקדמים בצפון איטליה באותה תקופה. כיום היקב, בראשות היינן מרקו גלאצ'ו, משווק את יינותיו בכל העולם וכרמיו פרושים בכל איטליה - מהצפון עד הדרום. היקב מייצר יינות איכות נגישים המיוצרים מרוב סוגי הענבים הגדלים באיטליה. יקב פולונארי מקפיד על בחירת הענבים מאזורי היין האיכותיים ביותר באיטליה, כשהחזון המוביל הוא שילוב אופטימלי בין כרמים מסורתיים ושיטות יצור יין מודרניות. עיצוב תוויות הבקבוקים מבטא שילוב של מסורת עם מודרניות. האריה של סן מארקו עבר טוויסט מרענן בעיצוב והוא חוגג באומץ את ההיסטוריה של המותג. זוהי אבולוציה של הסמל המשפחתי, שבא לשלב בין ייצור מודרני ליין איטלקי קלאסי.
הכרם: הכרמים בהם גדלים ענבי הסנז'ובזה ליין זה ממוקמים באזור קיאנטי המפורסם במחוז טוסקנה.
עשיית היין: יין זה תסס והתבגר בחביות נירוסטה בלבד על מנת לשמר את טעמי העינב המיוחדים.
רשמי טעימה: קיאנטי קלאסי , טעמי פירות שחורים ופירות אדומים מובהקים, החומציות בינונית כך שנוצר איזון מושלם בין הארומות. מעט עשבי תיבול וזיתים גם כן נכנסים לאף ומעט לחך, סיומת ארורכה ומתובלת.
התאמה לאוכל: יין זוכה פרסים אשר נבחר לרשימת "100 היינות הטובים בעולם" טעמיו עסיסיים מאוד והוא מאוזן להפליא, מההתחלה ועד הסיומת. מומלץ להגיש לצד פיצה עם תוספות בשריות, לזניה, בשר עגל וקדירות.