ירדן מלבק מציג ניחוחות של פירות יער ודובדבן בשלים, יחד עם רמזים לפרחים, תבלינים, קקאו ועשבי תיבול. היין חושף גוף מלא עם מורכבות נעימה וריכוז טעם מהנה.
ירדן מלבק נהדר לשתייה כבר עם צאתו, בתנאי אחסון נאותים ימשיך להשתבח בבקבוק ויישמר במיטבו כעשור ויותר משנת הבציר.
יין ואוכל
נסו את היין לצד פילה בקר על הגריל, טאג'ין טלה עם רימון ודובדבנים, או קונפי ברווז.
ירדן מלבק יוצר מענבי מלבק שנבצרו מכרם עינות יונתן הממוקם בגובה 700 מטרים. היין יושן בחביות עץ אלון צרפתי למשך 18 חודשים.
על אזור הגידול
הגליל הוא אזור הגידול הצפוני ביותר בישראל ונחשב הטוב ביותר לגידול ענבי יין. בתוך אזור גידול זה, רמת הגולן היא החלק בו הטמפרטורות הן הקרירות ביותר והענבים באיכות הגבוהה ביותר. הכרמים על רמה וולקנית זו גדלים מ- 400 מטר ועד 1,200 מטר מעל פני הים והגבוהים שבהם פוגשים שלג בחורף.