היין חלק ועגלגל, ים תיכוני ומתחנף עם חמיצות מאוזנת ומרקם עשיר.
נתוני היין
סוג יין:אדום יבש
הרכב זני:100% ענבי שיראז
מקור הענבים:שפלת יהודה
הבציר:מכני בשעות הבוקר המוקדמות
לשתיה החל מ:הוצאתו לשוק
נתוני הבציר
בריקס:23.6
חומצה [ג/ל]:5.5
pH:3.75
אנליזה
סוכר:יבש
כהל [ב-%]:13.2
pH:3.65
חומציות [ג/ל]:5.5
תהליך ייצור היין
ענבי השיראז הגיעו ליקב בשעות הבוקר המוקדמות לאחר בציר מכני. הענבים עברו הפרדה של השדרות ולאחר מעיכה עדינה הועבר התירוש עם הקליפות והחרצנים למיכל נירוסטה לצורך תחילת התסיסה האלכוהולית, בטמפרטורה של 25 מעלות למשך 7 ימים. לאחר סיום התסיסה האלכוהולית, היין הועבר למיכל אחסון והקליפות נסחטו על ידי "פרס פניאומאטי" בצורה עדינה לאותו מיכל, לתחילת התסיסה המלולאקטית, אשר מיועדת לייצב ולרכך את היין. עם סיום התסיסה המלולקטית היין עבר שפייה. היין התבגר עם עץ אלון צרפתי ואמריקאי למשך של 5 חודשים.