טפרברג אינספייר פמיטאז', נעשה מ 55% ענבי דבוקי, 25% ענבי סוביניון בלאן, 20% ענבי גוורצטרמינר. ענבי הדבוקי הגיעו ליקב בשעות הצהריים המוקדמות לאחר שנבצרו ידנית, והוכנסו מיד לסחיטה עדינה ומהירה על מנת לקבל תירוש ענבים לבן איכותי. סחיטה זו נעשתה באווירת חנקן למניעת תהליכי חמצון ופגיעה באיכות. תירוש הענבים שניסחט הועבר למכלי נירוסטה מקוררים ל-24 שעות לצורך הפרדה בין התירוש הצלול ובין המשקעים. לאחר שפייה של התירוש הצלול מעל המשקעים הוספו השמרים והחלה תסיסה אלכוהולית בטמפרטורה של כ12 מעלות צלזיוס לטובת שמירת הארומות ולמשך כשלושה שבועות ענבי הסוביניון בלאן והגוורצטרמינר שנבצרו באופן מכני בשעות הלילה כשבועיים מאוחר יותר עברו תהליך ייצור דומה. לאחר מספר טעימות של פנל הטועמים של היקב הורכב הבלנד הסופי היין לא עבר תסיסה מאלולאקטית כדי לשמור על רעננותו ופריכותו