יין לבן טפרברג אינספייר דסטיטאז
טפרברג אינספייר דסטיטאז', נעשה מ 60% ענבי ויוניה, 25% ענבי סוביניון בלאן, 15% ענבי פרנץ קולומבר
ענבי הויוניה הגיעו ליקב בשעות הבוקר לאחר שנבצרו מכאנית והוכנסו מיד לסחיטה עדינה ומהירה על מנת לקבל יין לבן איכותי. סחיטה זו נעשתה באווירת חנקן למניעת תהליכי חמצון ופגיעה באיכות.תירוש הענבים שניסחט הועבר למכל נירוסטה מקורר ל-24 שעות, לצורך הפרדה בין התירוש הצלול ובין המשקעים. לאחר שפייה של
התירוש הצלול מעל המשקעים הוספו שמרים והחלה תסיסה אלכוהולית בטמפרטורה נמוכה לטובת שמירת ארומות, למשך שבועיים - שלושה
30% מהיין עבר התבגרות בחביות עץ למשך של כ- 4 חודשים על מנת להרחיב את הפוטנציאל הארומטי שלו וחלקו האחר נשאר במכלי נירוסטה כל התקופה.
ענבי הסוביניון בלאן והשנין בלאן שנבצרו מאוחר יותר עברו תהליך ייצור דומה.
לאחר מספר טעימות של פנל הטועמים של היקב הורכב הבלנד הסופי .
היין לא עבר תסיסה מאלולאקטית כדי לשמור על רעננותו ופריכותו.