הענבים של יין טפרברג אימפרשיין סנג'ובזה הגיעו ליקב בשעות הבוקר לאחר בציר מכני. ענבי הסנג'ובזה עברו הפרדה של השדרות ולאחר ריסוק עדין העברנו את התירוש עם הקליפות והחרצנים למיכל נירוסטה להתחלת התסיסה האלכוהולית בטמפרטורה של 24 מעלות למשך 7 ימים . במהלך התסיסה האלכוהולית הופעלו משטרי המטרה שונים לצורך מיצוי צבע, טעמים וארומות האופייניים לזן זה. לאחר סיום התסיסה האלכוהולית , הענבים נסחטו בצורה עדינה בפרס פניאומאטי והועברו למיכל נירוסטה מבודד על מנת שתחל תסיסה מאלולאקטית טבעית , תסיסה זו באה על מנת לייצב ולרכך את היין. לאחר סיום התסיסה המאלולאקטית היין הועבר להתבגרות בחביות צרפתיות ואמריקאיות שנה שנייה, למשך של שישה חודשים.