הכרמים
הסירה מהגליל העליון, הקברנה פרנק מכפר ויתקין, המרסלן מרמת הגולן והקריניאן משיפולי הר הכרמל.
הרכב זני
קריניאן, סירה, מעט קברנה פרנק ומרסלן.
ביקב
הענבים הופרדו מהשזרות ללא מעיכת גרגר, והועברו לתסיסה במכלי נירוסטה נפרדים, הסירה והקריניאן עברו Pigeage (שבירת כובע הקליפות בכוח היד) מספר פעמים ביום במהלך התסיסה האלכוהולית במכלים פתוחים. הקברנה פרנק והמרסלן עברו Remontage (ערבוב) שלוש עד ארבע פעמים ביום.
לאחר שהייה של כ- 15 יום בממוצע על הקליפות נסחט כל יין והועבר לתסיסה מאלולקטית ושיקוע ראשוני במיכלים. לפני הכניסה לחביות נטעמו היינות ונבנה הממסך הראשוני, בהמשך עבר להתיישנות והתבגרות בחביות עץ אלון בעיקר צרפתי ומעט אמריקאי, 15% מתוכן חדשות והשאר בנות שנתיים ושלוש. לאחר כ- 10חודשי התבגרות נבנה הממסך הסופי והיין הועבר למילוי לאחר סינון גס בלבד, ללא כל תהליכי ייצוב או עידון.
רשמי טעימה
היין בצבע ארגמן סגלגל מבריק, בעל ארומות פרי אדום ושחור טרי. סיגליות, פלפל, מעט וניל ועשבי תיבול ים תיכוניים. זהו יין בעל מורכבות טובה, גוף בינוני מאוזן וסיומת פירותית נעימה.הסירה תורמת לפירותיות ופרחוניות ביין, הקריניאן לצבע עז ופרי עשיר והקברנה פרנק – לפלפליות לגוף ולמבנה.
התאמה לאוכל
מתאים ללוות מגוון רב של מאכלים כגון בשרים צלויים בגריל, גבינות קשות ומאכלים מתובלים.
יישון והגשה
על מנת לשמור על טעמיו הפירותיים, לא עבר היין תהליכי ייצוב או הצללה, מלבד סינון גס סמוך לביקבוק. מסיבה זו הוא עלול לפתח במשך הזמן משקעים טבעיים שאינם פוגעים באיכותו.
היין מוכן לשתיה עכשווית מהנה, אך יוסיף להתפתח בבקבוק במשך שלוש עד ארבע שנים מהבציר.טמפרטורת הגשה מומלצת: °18-°14