ליין צבע ורדרד מזמין עם ניחוחות טריים של אפרסק לבן ופרחי בר גליליים לצד חמיצות מרעננת. הרכב זני: סירה, 38% סנג'ובזה ו-12% גרנאש תהליך הייצור: הענבים נבצרו בשעת בוקר קרירה לשם שמירה על רעננות טעמי הפרי. הענבים נקלטו ביקב ונסחטו מידית לקבלת התירוש. לאחר הצללה של 24 שעות התירוש הותסס עד ליובש בטמפרטורה נמוכה לשם שמירה על חיוניות ניחוחות וטעמי הפרי של היין. נתונים אנליטיים: אלכוהול 10% חומצה (גר/ל) 5.7 pH 3.21 מתיקות יבש אחסון ויישון: היין יהיה בשיאו בשנתו הראשונה וישמר היטב כשנתיים ממועד הבציר בתנאי אחסון נאותים טמפרטורת הגשה: מומלץ להגיש בטמפרטורה של 8-12 מעלות צלסיוס