אמרולו, מסדרת אלכסנדר הגדול, זכה בפרסים רבים וקצר הצלחות והערכה בישראל וברחבי העולם.
בטעימה של יינות ישראלים שהתפרסמה באתר של רוברט פארקר- מבקר היין המוערך בעולם, זכה אמרולו 2011 של יקב אלכסנדר לציון הגבוה ביותר שניתן אי פעם ליין ישראלי- 94 נקודות.
אמרולו מסדרת אלכסנדר הגדול נעשה בהשראת האמרונה האיטלקי והינו בלנד מיוחד המורכב מ-5 זנים של ענבים שונים אשר גדלים בכרם בן זמרה.
זהו יין מלא עוצמה מרוכז בריחות ובטעמים של פרי בשל שישתבח עם השנים.
היין מתיישן במשך 40 חודשיים בחביות עץ אלון חדשות וישנות.
טמפרטורת הגשה מומלצת 16-18 מעלות.
תוויות: תווית מתכתית המשלבת כסף וברונזה, האיור הינו פרט מענק ומדליון השייכים לאוסף התכשיטים הטוניסאים מבית אלכסנדר.